integrator

Domotica

Bij KB Integrated staat het gebruiksgemak van het domoticasysteem centraal. We programmeren de installatie volledig volgens uw wensen en verbinden de diverse apparaten en installaties in uw huis tot een naadloos geïntegreerd systeem dat eenvoudig te bedienen is. Als integrator bieden we advies en weten we welk domoticasysteem het meest geschikt is, en hoe je het later verder kunt uitbreiden. Bovendien garanderen we een uitstekende service na verkoop.

Videofonie

Bij KB Integrated leveren wij hoogwaardige videofonie- en parlofonieoplossingen, waarmee u de toegang tot uw woning beheert en investeert in optimale veiligheid en comfort. Met onze uitgebreide ervaring bieden we deskundig advies om het systeem te kiezen dat het beste bij uw woning past. Het ontwerp, de installatie en de programmering worden volledig door ons verzorgd.

Audio en video

KB Integrated biedt audio- en video-oplossingen die niet alleen je leven verrijken, maar ook vereenvoudigen. Samen streven we naar de meest geschikte oplossing voor jou. Voorbeelden hiervan zijn thuisbioscopen, tv-liften, ultra hd-tv's, projectiesystemen, party-rooms, en meer. Het ontwerp, de installatie en de programmering worden volledig door ons verzorgd.

wifi en netwerken

installatie en programmatie

Smartphones, tablets, laptops, hifi/audioapparatuur en televisietoestellen, ze maken allemaal gebruik van een WiFi-verbinding. Vaak voldoen de bestaande WiFi-netwerken niet aan de gestelde eisen. KB Integrated installeert en configureert veilige, stabiele en snelle WiFi-netwerken voor zowel particulieren als professionals.

camera bewaking

installatie en programmatie

Professionele installatie en programmering van camerabewakingssystemen voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden.

elektriciteit

algemene elektriciteitswerken

Of het nu gaat om kleine of grote elektriciteitswerken, bij ons bent u aan het juiste adres. Of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat, wij zorgen ervoor dat u snel kunt genieten van een perfect functionerende elektrische installatie.

laadpalen elektrische wagens

Wij verzorgen de installatie van laadpalen voor elektrische auto's, zowel voor particulieren als professionals. Bij KB Integrated denken we graag mee over welke laadpaal het meest geschikt is voor jouw situatie en elektrische voertuig.

keuringsverslag

Naast het installeren van elektrische systemen kan KB Integrated ook het keuringsverslag opstellen. Voor een nieuwe elektrische installatie is een keuring verplicht. Bij de verkoop van een woning is eveneens een keuringsverslag vereist, en elke 25 jaar is er een herkeuring nodig.