integrator

Domotica

Bij KB Elektro staat het gebruiksgemak van het domotica-systeem voorop. We programmeren de installatie volledig naar uw wens. We verbinden de diverse apparaten en installaties in uw huis tot een gezamenlijk systeem dat makkelijk bedienbaar is. Als integrator geven we advies en weten we welk domotica-systeem het meest geschikt is en hoe je het later verder kan uitbouwen. Tevens bieden we een perfecte service na verkoop.

Videofonie

Wij bieden videofonie en parlofonie oplossingen, zo beheert u de toegang tot uw woning en investeert u in een optimale veiligheid en comfort. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen we geschikt advies geven welk systeem het beste bij uw woning past. Het ontwerp, de installatie en de programmatie gebeurt volledig door ons.

Audio en video

KB Elektro levert audio en video oplossingen die uw leven niet alleen mooier maar ook makkelijker maken. Samen kijken we voor de best passende oplossing. Voorbeelden zijn: thuisbioscoop, tv-liften, ultra hd-tv, projectie, party-room, etc. Het ontwerp, de installatie en de programmatie gebeurt volledig door ons.

wifi en netwerken

installatie en programmatie

Smartphones, tablets, laptops, Hifi/audio en televisietoestellen, allemaal maken ze gebruik van een WiFi-verbinding. Vaak voldoen de huidige WiFi-netwerken niet aan de eisen. KB Elektro installeert en configureert veilige, stabiele én snelle WiFi-netwerken voor particulieren en professionelen.

camera bewaking

installatie en programmatie

Installatie en programmatie van camerabewakingssystemen voor privé en bedrijfsdoeleinden.

elektriciteit

algemene elektriciteitswerken

Ook voor kleine en grote elektriciteitswerken kunt u bij ons terecht. Nieuwbouw of renovatie? Geen enkel probleem. We zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren kan genieten van een perfect werkende elektrische installatie.

laadpalen elektrische wagens

Wij plaatsen en installeren laadpalen voor elektrische wagens. Zowel voor particulieren als professionelen. KB Elektro denkt mee welke laadpaal geschikt is voor jouw situatie en elektrische wagen.

keuringsverslag

Naast de installatie van een elektrische installatie, kan KB Elektro ook het keuringsverslag opmaken. Bij een nieuwe elektrische installatie is een keuring verplicht. Bij de verkoop van een woning is een keuringsverslag eveneens verplicht en om de 25 jaar dient er een herkeuring te gebeuren.